top of page
Air Filter

PARTNERS

Partners: Sectoren

SIEMENS

Partner logo 2.png

De Siemens Solution Certification Partner status is een weerspiegeling van de toewijding van het bedrijf in het leveren van building automation en intelligent building services. Als erkend Siemens Solution Partner heeft Dipeco Contracting NV de kennis en vaardigheden aangetoond die nodig zijn om siemens gebouwautomatiseringstechnologie succesvol te implementeren, om bedrijven te helpen bij het bouwen van veilige, energie-efficiënte en milieuvriendelijke gebouwen en infrastructuren. Een bevestiging van onze inzet voor het leveren van de beste bouw- en adviesdiensten en de beste bouwtechnische en consultingdiensten.

JOHNSON CONTROLS

Johnson-Controls-logo.jpg

Voor regeltechnische projecten werkt Johnson Controls samen met Dipeco Contracting. Regelsystemen voor gebouwinstallaties samenstellen, configureren, programmeren en in bedrijf te stellen gebeurt volgens de vaste protocollen van Jonhson Controls. Onze medewerkers zijn hier dan ook uitgebreid voor opgeleid. Door de nauwe samenwerking is de kwaliteit gewaarborgd en bent u verzekerd van een perfect werkende regelinstallatie.

PRIVA

Ontwerp zonder titel.png

Door het ruime productgamma van Priva wordt het mogelijk een eindresultaat volledig naar wens van de eindgebruiker aan te bieden. Alle regelcomputers en units worden aangestuurd door Priva Top Control, een gebruiksvriendelijke software die ervoor zorgt dat het gebouw energiezuinig en efficiënt beheerd kan worden. Een snelle en flexibele programmatie wordt mogelijk dankzij de beschikbare regelmodules.

bottom of page